Бърнли отново вкара два гола на Олд Трафорд


И. Ангелов

Бърнли отново вкара два гола на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед прие Бърнли в срещата от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" за трета поредна година гостите вкараха два гола във вратата на съперника, но за разлика от предишните сезони, този път не допуснаха и спечелиха срещата с 2:0 в отсъствието на ключовите имена на Юнайтед поради контузии.

До 40-ата минута на първата част Марсиал и Мата пропускаха положения, които можеха да доведат до няколко гола във вратата на противника. Така именно в 40-ата минута Фил Джоунс направи нарушение на центъра, от което МакНийл хвърли топката в наказателното поле, там Ми надскочи Матич и свали за Крис Ууд, който от воле матира Де Хеа за 1:0 с първия удар на гостите в мача.

Така на почивката Солскяер представи Гринууд в игра на мястото на Андреас Перейра. В 56-ата минута обаче Бърнли вкара отново, като този път Родригес изненада Де Хеа с изключителен удар под ъгъл право в сглобката на вратата за 2:0.

До края Гринууд и Марсиал пропускаха за Юнайтед, а опитът на Солскяер да промени нещо със смяната на Джеймс и Уилямс с Линдард и Шоу накара почти половината публика на домакините да напусне рано срещата преди да са изтекли 70 минути игра.

  Сподели
483