Лампард: Няма да купувам, само защото мога


И. Ангелов

Лампард: Няма да купувам, само защото мога

Мениджърът на Челси Франк Лампард сподели, че е доволен от състоянието на отбора си в момента, и не е задължително клубът да излиза на пазара, въпреки повдигнатото наказание от забрана за трансфери. В момента във Висшата лига бяха осъществени само 12 сделки през януари, 5 от които бяха наем на играчи.

"Ако чувстваме някой подходящ за нас, тогава ще го направим. Играчите, с които ни свързват, са топ играчи. Аз обаче мисля, че да купуваш през януари е трудно и за клубовете, и за играчите, особено когато идват от други първенства. Трудно е за клуба и за вписването в отбора.

"Затова аз мисля, че трябва да се преценява ултра внимателно и трябва да се мисли накъде върви клуба. Аз не искам да купувам просто така и да кажа 'ето първото ми голямо попълнение', само защото не сме могли да купуваме през лятото. Не, аз искам правилното нещо за клуба. Затова ако аз го правя, ще преценя всички неща. Винаги ще имам комуникация с клуба. Дано така достигнем до най-доброто решение за нас. Дали ще е краткосрочно или дългосрочно, трябва да го обмислим."

  Сподели
140