Моуриньо нападна Конте заради Ериксен


И. Ангелов

Моуриньо нападна Конте заради Ериксен

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо не прикри чувствата си когато беше запитан за опитите на Антонио Конте от Интер да привлече плеймейкъра на шпорите Кристиан Ериксен. В миналото Конте и Моуриньо имаха спречкване докато бяха начело на Челси и Манчестър Юнайтед, съответно. Конте описа Жозе като "малък човек" и "фалшив", а за сегашната ситуация португалецът сподели:

"Няма агенти - аз мисля Антонио, Антонио. Той каза неща публично. Той е много позитивен, че Ериксен ще премине в Интер. Не трябва да говорим за играчи на други отбори преди да станат наши играчи. Питахте ме за Жедсон още от момента, когато се чу за него, но аз не казвах нищо докато не подписа.

"Трябва да браним всички. Това е въпрос на уважение. Аз не искам да ви давам заглавия. Това зависи от вас. Ако Интер е уверен, те са уверени защото са готови да ни направят оферта. Това обаче не се е случило още. Така че когато аз видя хора да говорят, особено хора с отговорности, аз съм малко изненадан."

Моуриньо водеше Интер между 2008-2010 г., и се дистанцира от тима в момента:

"Това не е моят Интер. Аз нямам връзки с хората, които ръководят клуба, така че нямам нищо общо. Нищо не може да промени чувствата ми за Интер. Не сме в ситуация, в която играч или мениджър може да промени отношението ми с клуба и феновете. Няма шанс."

  Сподели
98