Туре: Страхувахме се от Юнайтед


Н. Гавазов

Туре: Страхувахме  се от Юнайтед

Защитникът на Манчестър Сити Коло Туре изрази удовлетворението си от резултата в мача от 12 кръг на Висшата лига на Англия срещу Манчестър Юнайтед. Освен това, ивоариецът добави, че в първенството на Англия побеждава не този, който побеждава лидерите, а този, който печели срещу аутсайдерите.

„Срещу отбори като Юнайтед е винаги трудно да играеш. И може да се смята за успех, че ние не загубихме. Срещу Бирмингам обаче трябва да победим задължително. Аз не казвам, че те са слаб отбор, но ако искаме да сме сред добрите, то трябва да вземем трите точки. Важното е да не се забравя, че Висшата лига се печели не от този, който побеждава лидерите, а този, който вземе максимален брой точки от срещите си с отборите, които му отстъпват в класата", заяви за Sky Sports Туре.

„Юнайтед? Това е водещ клуб. И за нас най-важното бе да не загубим, за да останем сред първите четири в класирането. Когато се бориш с голям отбор е много трудно и за това ние се радваме на равенството. Защото знаем, че малка грешка от наша страна и щяхме да бъдем наказани. Именно от това нашият отбор се боеше най-много", завършва Туре.

 

  Сподели
80