Капитан на Уулвс: ВАР ни прецака


И. Ангелов

Капитан на Уулвс: ВАР ни прецака

Капитанът на Уулвърхемптън Уондърърс Конър Коади коментира, че ВАР е нелеп и объркващ за играчите, след загубата на неговия отбор от Ливърпул с 1:0 днес. В срещата бе зачетен гол чрез ВАР на мърсисайдци, а привидно редовен гол на Уулвс бе отменен поради засада в изграждането на атака, подавания преди гола.

"Ние се чувстваме много прецакани. Аз не мога да разбера тези решения. Това е нелепо. За мен ВАР не работи. Някой хора казват, че така идват правилните решения, но ние играем на терена и това не ми се вижда правилно. Антъни Тейлър е страхотен човек, но аз го попитах въпрос и не получих отговор.

"Ние мислехме, че Ван Дайк е играл с ръка, но реферите ми казват, че това било много далеч от гола. Но той даде подаването! ВАР влияе на играта, може да чуете феновете да пеят за това. Никой не ни е питал дали го искаме. Все още тази система е объркваща. Аз не мога да я разбера. На терена ние не получаваме отговори. 

"За мен е тежко да приема отменения гол. Много хора казват, че е било правилно, но какво беше в засада - мишница, или палец? Това е тежко, защото ни се случва втори път в последните два мача, и то срещу най-добрите отбори в света.

"Във второто полувреме контролирахме мача и обезличихме Ливърпул, но е много разочароващо, че стоим тук и говорим за ВАР, вместо за мача и начинът на игра на Уулвс."

  Сподели
286