Тотнъм се върна късно срещу Норич


И. Ангелов

Тотнъм се върна късно срещу Норич

Норич Сити прие Тотнъм в срещата от поредния двадесети кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Кероу Роуд" на два пъти повеждаха в резултата, но гостите се връщаха и така срещата завърши при 2:2. 

В 18-ата минута днес Норич поведе след грешка на гостите, при която Вранчич се оказа на стрелкова позиция и силно прати топката ниско до Газанига, който само успя да я докосне за 1:0. Това означаваше, че Тотнъм вече 16 мача поред не успява да направи суха мрежа, което е най-лошия рекорд откакто тимът направи 20 поред между април 1976 и април 1977 г.

В 33-ата минута гол на Пуки бе отменен поради засада според ВАР комисията, като повторенията не убеждават в правотата на решението и може би се касае за сантиметри.

На почивката Моуриньо замени Фертонген и Фойт със Санчес и Лукас Моура. В 55-ата минута резултатът стана 1:1 след перфектно изпълнен пряк-свободен удар на дъгата от Ериксен. 

В 61-ата минута Норич отново поведе когато в полето Алдервайрел, който избивайки от Пуки изпрати топката към Орие, принуди съотборника си без да иска да прати кълбото в мрежата на Газанига за 2:1.

В 82-ата минута Кейн бе повален в наказателното поле и вкара дузпата си за 2:2. Това бе гол номер 150 за Кейн в лигата.

  Сподели
226