Крауч: Погба е най-доброто, което е в Юнайтед


Н. Гавазов

Крауч: Погба е най-доброто, което е в Юнайтед

Бившият нападател на Англия Питър Крауч заяви, че полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба оказва положителен ефект върху отбора, когато е в състава.

"Ако Манчестър Юнайтед използва Погба в подходящата роля, тогава мнозина биха променили мнението си за него. Най-просто казано, Пол сега е най-доброто, което се намира в този клуб. Манчестър Юнайтед трябва да го остави  и да изгради отбора си около него.

Когато Манчестър Юнайтед показва своя не най-добър футбол, тогава мнозина винят именно Погба, но вижте мачовете, в които не е играл и ще намерите много други проблеми, които също трябва да се решават. Мисля, че Юнайтед трябва да подсили атаката и полузащитата през януари. Имат малко активи в средата на терена и на тях им е нужен играч от атакуващата линия.

Погба има страхотна визия на терена, но погледнете ефекта, който има върху съотборниците си. Това беше възможно да се забележи в мача с Уотфорд, когато появата му на терена съживи Марсиал, Рашфорд, Гринууд и добави движение към атаката", заяви Крауч.

  Сподели
188