Юнайтед загуби от последния в класирането


И. Ангелов

Юнайтед загуби от последния в класирането

Уотфорд прие Манчестър Юнайтед в срещата от осемнадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Викъридж Роуд" домакините спечелиха с 2:0 и така оставиха противника на осмото място в таблицата, докато Уотфорд събира 12 точки, колкото има и 19-ят Норич..

До почивката двата отбора не успяха да си вкарат гол, като най-доброто положение в тази част бе точно преди края, когато Джеси Лингард беше изведен сам срещу вратаря, опита да го прехвърли, но прехвърли и вратата и резултатът не се промени.

В 50-ата минута Кабаселе намери Сар в наказателното поле, и той стреля в земята, топката отскочи слабо към Де Хеа, който обаче с ръцете си изпусна топката на главата си, тя отскочи и в гредата и влезе в мрежата комично за 1:0.

3 минути след това Сар спечели и дузпа срещу Уан-Бисака и капитанът Трой Дийни стреля от бялата точка за 2:0 с категорично изпълнение. Солскяер реагира с представянето на Гринууд и Погба в игра за Лингард и Джеймс. Така до края домакините доминираха в играта и създадоха няколко положения, но не стигнаха до гол.

  Сподели
178