Карик: Очевидно сега медиите ще нападнат Оле


И. Ангелов

Карик: Очевидно сега медиите ще нападнат Оле

Асистент-мендижърът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик обяви, че шумът от медиите няма да попречи на работата в клуба след като той наблегна, че ще започне да се говори за бъдещето на Оле Гунар Солскяер след някои уволнения на треньори във Висшата лига. След напускането на Маурисио Почетино на Тотнъм, аржентинецът веднага започна да се спряга именно с "червените дяволи".

"Просто така стоят нещата. Това не е нещо, което се планира, то се случва естествено. В позиция като тази, като треньор или играч на Юнайтед, не може да се влияеш от това, което се говори извън клуба. Ние сме професионалисти, концентрирани сме и вярваме в това, което правим.

"Това не е проблем. Има много работа, която се върши зад завесите и не всичко е до това да наредиш първия отбор. И на мен се е случвало всичко това още по времето, когато печелехме титлите. Спомням си старта на сезон 2007-08, когато ни нападаха защото не вкарваме достатъчно голове и не играем достатъчно добре. След това спечелихме Шампионска лига

"Някои неща, които се пишат, не ни влияят. Това е в природата на играта. Красотата на това място е именно очакванията и критиките. Ако имаш късмета да си тук дълго време, ти свикваш с това. Някои от младите момчета, които пристигнаха, също ще свикнат."

  Сподели
193