Жозе: Феновете не ме обичат, но ме приемат


И. Ангелов

Жозе: Феновете не ме обичат, но ме приемат

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели мнението си, че за момента привържениците на отбора не го обичат, но поредицата му от три победи след пристигането е показала, че се работи в правилната посока. Моуриньо пое отбора миналата седмица след като Маурисио Почетино бе уволнен след пет и половина години работа.

"Феновете обичат клуба. Аз не казвам, че обичат и мен, но те ме приемат като топ професионалист, който иска да даде всичко за клуба. Хората ще имат повече причини да ме заобичат ако харесат работата ми. Но феновете са зад отбора и те виждат, че работим здраво за да върнем тима на позиция в таблицата, която да му подхожда.

"Аз мисля, че изиграхме три феноменални мача от пристигането ми. Срещу Борнемут чувствах, че момчетата са изморени след доста интензивен мач. Имахме положения да вкараме 4 гола, но във Висшата лига един мач винаги може да се спечели. Играхме добре в дълъг период от мача, имахме малко страшни моменти, но мисля, че феновете се насладиха. Вкарахме 7 гола в 4 дни."

  Сподели
275