Шест гола между Юнайтед и Шефилд


И. Ангелов

Шест гола между Юнайтед и Шефилд

Шефилд Юнайтед прие Манчестър Юнайтед в срещата от тринадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Брамал Лейн" домакините поведоха с два гола, но добро представяне на гостите във второто полувреме доведе до пълен обрат, преди драматичен финал и гол на МакБърни да доведе до 3:3.

В първата част Манчестър Юнайтед отстъпваше в играта и се оттегли със само един удар по вратата на противника при седем за домакините. В 19-ата минута Фил Джоунс загуби леко една топка в защита за Юнайтед, Мусе напредна и намери Лундстрам за удар, Де Хеа спаси, но Флек добави за 1:0.

На почивката Джоунс бе сменен от Лингард от Солскяер. В 52-ата минута Мусе реализира за 2:0 след подаване на Флек. 

В 72-ата минута гостите върнаха гол когато избита топка попадна в наказателното поле на волето на непокрития Уилямс и бранителят на Юнайтед вкара красиво за 2:1. В 75-ата минута Гринууд се появи в игра и само след 2 минути той изравни резултата след подаване на Рашфорд - 2:2.

В 79-ата минута Даниел Джеймс намери Рашфорд за 3:2 и срещата придоби драматичен характер. Драмата продължи до 92-ата минута, когато Оливер МакБърни получи топка в полето на Манчестър Юнайтед, изглежда овладя с ръка и стреля във вратата, а ВАР призна гола за 3:3.

  Сподели
416