Атакуващ Юнайтед надви Норич


И. Ангелов

Атакуващ Юнайтед надви Норич

Манчестър Юнайтед гостуваше на Норич Сити в срещата от десетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Кероу Роуд" гостите спечелиха с 3:1 след голове от МакТоминей, Марсиал и Рашфорд, а освен това Рашфорд и Марсиал пропуснаха две дузпи в срещата.

Юнайтед започна агресивно и показа по-добър футбол от показаното до тук в сезона. Високата преса и редицата удари водеха до корнери и положения пред гостите. Така в 21-ата минута след статично положение Скот МакТоминей откри, когато стреля директно от краката на съперник точно преди топката да бъде избита за 1:0.

В 27-ата минута Джеймс спечели дузпа и Рашфорд стреля слабо в обсега на Крул. Минута след пропуска обаче нападателят бе изведен сам срещу вратаря от перфектен пас на Джеймс и това бе 2:0.

В 42-ата минута Фред стреля от дистанция и Кантуел изби с ръка в наказателното поле, което бе втора дузпа. Този път Марсиал застана зад бялата точка и стреля идентично на Рашфорд, но в другата посока, а Крул пак спаси.

На почивката за домакините се появиха Стиперман и Хернандес за Лайтнер и Кантуел. Юнайтед обаче продължи да доминира. В 72-ата минута Марсиал намери Рашфорд на дъгата, той му върна с пета в наказателното поле и французинът копна красиво над Крул за 3:0.

В 89-ата минута Хернандес вкара красив гол за домакините когато отне топката от МакТоминей в средата, пробяга терена до наказателното поле, където се справи с двама и стреля през Де Хеа за 3:1.

  Сподели
220