Лампард: Пулисич показа всичко


И. Ангелов

Лампард: Пулисич показа всичко

Мениджърът на Челси Франк Лампард бе изпълнен с похвали за Кристиан Пулисич, който вчера вкара перфектен хетрик в победата на "сините" с 4:2 над Бърнли. Това бе първата среща като титуляр за американеца от август, и той не разочарова, като бе Играч на мача:

"Начинът, по който той тренира в последните седмици, и влиянието, което има когато се появи в игра показа на всички, че той каза 'Ето ме', и той демонстрира таланта, който има. Аз съм наистина доволен за него. Имаме нужда точно това да показват атакуващите ни играчи - да са заплаха, да играят така, да са безпощадни в ударите. Той показа пълния пакет умения днес.

"Първия гол, където изчака, след това финт, след това избяга от играча. Това е брилянтно и се надявам да му даде самочувствието, което трябва. Сигурен съм, че ще стане. 

"От моя гледна точка, аз съм щастлив да го видя такъв защото зная историята му, зная какво е напрежението да имаш такъв трансфер. Зная, че той игра през лятото за страната си и почина само една седмица. След това идва и напрежението да се наложиш във Висшата лига. Аз опитвам да му помогна по най-добрия начин, който е да му давам минути.

"Той напълно заслужи старта си днес и беше фантастичен - той спечели мача с представянето си."

  Сподели
106