Фред: Равният с Ливърпул е повратен момент


И. Ангелов

Фред: Равният с Ливърпул е повратен момент

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Фред обяви, че той и неговите колеги трябва да приемат като позитивна точката, спечелена срещу Ливърпул в последния кръг на Висшата лига. В момента Юнайтед е 14-ти в класирането и среща Норич Сити, като преди срещата Фред сподели пред репортери:

"Чувстваме се добре. Това беше добър мач за нас. Бяхме нещастни с това, че допуснахме гол, но като цяло бяхме доволни от представянето и сега трябва да се концентрираме и да продуцираме такива представяния последователно, трябва да се върнем към победите.

"Този мач ни повдигна духа и от това имахме нужда. Тактически направихме всичко правилно и трябва да извлечем ползи от това. Играхме с абсолютна интензивност. Има много позитиви, които да принесем към мача с Норич. Има и негативни неща, които трябва да поправим на терена и в подготовката. Трябва да излезем срещу Норич за победата.

"Щастлив съм, че получавам място в отбора. Не съм особено доволен от някои от моите представяния през сезона, но срещу Ливърпул чувството беше сякаш сме на повратен момент и се надявам формата ни да се подобри, да изиграем добри срещи и да вземем победи. Към това се стремим и искаме да излезем от позицията, в която сме в момента."

  Сподели
88