Хазенхутъл: Аз съм 100% виновен за тази загуба


И. Ангелов

Хазенхутъл: Аз съм 100% виновен за тази загуба

Мениджърът на Саутхемптън Ралф Хасенхутъл пое пълна отговорност за представянето на своя отбор вчера в загубата с 9:0 у дома от Лестър Сити. Нещата стартираха трагично за неговия отбор, който губеше с 3 гола до 19-ата минута, а след това и Райън Бертран бе изгонен директно. До края Варди и Перез вкараха по три попадения и постигнаха рекордна победа за гост в историята.

"Това беше една от тежките вечери. Представянето ни беше трагедия и трябва да се извиня и да поема 100% от отговорността. Никога не сме играли така като отбор, не се борехме за нищо.

"Беше ужасно за гледане и всички, които останаха на трибуните са наистина фенове на този отбор. Аз съм горд мъж, но играта ни днес не е нещо, което искам да гледам. Казах, че трябва да играем до последно, но мога да разбера какво чувстват феновете. Трябва да направим всичко да върнем увереността си.

"Много е срамно и много трудно за целия отбор, но ние сме виновните. Трябва да поемем това. Съжалявам. Единственото нещо, което мога да кажа на феновете е 'Извинявам се'."

  Сподели
198