Варди: Целта ни беше да счупим рекорда с 10


И. Ангелов

Варди: Целта ни беше да счупим рекорда с 10

Нападателят на Лестър Сити Джейми Варди разкри, че желанието на отбора във вчерашната среща на гости на Саутхемптън е била да счупят рекорда на Манчестър Юнайтед, като вкарат 10 гола на съперника. "Лисиците" подобриха най-голямата победа на гости отново на Манчестър Юнайтед (8:1 над Нотингам Форест през 1999), но не успяха да вкарат 1 гол за да отнемат рекорда с 9:0 на Манчестър Юнайтед над Ипсуич Таун от 1995-та.

"Ами, ние разбрахме за този рекорд когато поведохме с 6:0 (в 57-ата минута), когато Джони Евънс спринтира до нас и каза, че ако продължим така можем да превземем рекорда. Тогава дадохме всичко и в края изравнихме постижението.

"Това е страхотна победа. Страхотно представяне от момчетата и абсолютно се радвам за феновете. Аз мисля, че това беше перфектното представяне. Знаем, че когато си с 10 на терена нещата са трудни, но ние знаехме, че ако продължим с плана си на игра ще им докараме проблеми. Както се вижда от резултата, похвали за момчетата, страхотна победа.

"Сега футболът ни е различен от онзи, когато спечелихме лигата. Тогава действахме много на контра-атаки. Тази вечер вие видяхте, че можем да атакуваме, но и да задържаме много добре, както и на скорост, когато можем да раним всеки."

  Сподели
141