Карагър: Трябва да продължим в същия дух


П. Пенков

Карагър: Трябва да продължим в същия дух

Ветеранът на Ливърпул - Джейми Карагър вярва, че победата на Ливърпул над Болтън може да се окаже началото на една добра серия за тима, които желае да си върне позицията в горните части на таблицата. Червените победиха Тротърс като гости с 1:0 след късен гол на Макси Родригес, което ги "изтерля" на 12 позиция с актив от 12 точки, само на 3 точки зад петия - Тотнъм.

Карагър заяви, че предстването на отбора на "Рийбок Стейдиъм" не е бил от най-добрите, но победата е важна за увреността на играчите.

"Ще видим какво ще се случи пред идните седмици, но се радваме, че успяхме да се измъкнем от зоната на изпадащите. Задържахме се доста време там и ни се страхувахме да гледаме временното класиране. Знаем, че първенството е трудно, но можем да се доберем до първите позиция в подреждането," заяви Карагър.

"Не можем да гледаме какво се случва в другите отбори, трябва да се съсредоточим единствено върху нашето представяне. Не започнахме добре шампионата, но все още има дълъг път до края и ако успеем да продължим това добро представяне, можем да се изкачим на първите няколко позиции в класирането," добави защитникът.

  Сподели
123