Клоп: Само ВАР не видя нарушение


И. Ангелов

Клоп: Само ВАР не видя нарушение

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира срещата с Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" днес, в която той загуби 100%-товия си старт от победи за сезона след 1:1. Клоп настоя, че преди попадението на Юнайтед е имало нарушение от Виктор Линдельоф срещу Ориги, който е бил подминат от ВАР разглеждането:

"Бяхме достатъчно добри за точка. Дадохме възможност на Ман Юнайтед да играе както иска, с пет в защита и така нататък. Те работеха здраво. Нашата ориентация не беше достатъчно добра. Чувствахме се под напрежение когато не бяхме.

"При първия гол мисля, че всички са съгласни, че е нарушение, но с ВАР не беше отсъдено като ясен фаул. Това е положението. Ние не загубихме, но това бе очевидно нарушение. Имаше ясен контакт и Дивок Ориги падна. Те продължиха и контраатакуваха. Да, има контакт, сигурен съм в това, но не е "ясно нарушение"? Това не работи. Не трябва да е така.

"След това ни отмениха гол. Аз не видях повторение, но вероятно е било игра с ръка. Всичко изглежда беше срещу нас. Променихме малко системата след това и имахме моменти. След това вкарахме и овладяхме мача. Стадионът замлъкна и хората вероятно мислеха, че Ливърпул ще вкара, но взимаме точката и продължаваме."

  Сподели
315