Хендерсън: ВАР не извинява слабата ни игра


И. Ангелов

Хендерсън: ВАР не извинява слабата ни игра

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън сподели след равенството 1:1 на "Олд Трафорд" с Манчестър Юнайтед, че той и неговите съотборници нямат извинение за слабото представяне. В срещата гол на Мане бе отменен след ВАР проверка, а Юнайтед вкара след контра, в началото на която останаха съмнения за нарушение:

"Аз почувствах, че съдията даде подобни нарушения в тяхна полза в първото полувреме, а в наша не даваше. Но трябваше да се браним по-добре при гола и това не е оправдание. Нивото ни бе по-ниско от нормалното. 

"Радвам се за Адам Лалана, защото той работи здраво и заслужаваше малко късмет. Той ни спаси с гола си и това може да е голяма точка. Можехме да сме по-добри днес и второто полувреме бяхме. Когато не можеш да спечелиш, поне не губи. 

"В първото полувреме бъркахме и не играхме футбол. Във второто им причинихме неприятности и натиснахме за победен гол, но не го намерихме. Дойдохме на Олд Трафорд и взехме точка. Ако това ни беше предложено преди старта на сезона вероятно щяхме да приемем. Все още не сме побеждавани. Има много позитиви от този мач, дори въпреки играта ни, която не беше най-добра."

  Сподели
296