Клоп коментира шегата със съвместния отбор на Юнайтед и Ливърпул


Н. Гавазов

Клоп коментира шегата със съвместния отбор на Юнайтед и Ливърпул

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е възприел като шега общия отбор, който  Sky Sports състави от играчи на  своя отбор и Манчестър Юнайтед.

В навечерието на мача от Висшата лига в "Олд Трафорд"  бившият защитник на Англия Дани Милс, сега експерт в Sky Sports, сформира общ тим  от  двата отбора, като всичките 11 играчи от този тим бяха футболисти от Ливърпул.

Хората  на Клоп наистина изглеждат абсолютен фаворит за предстоящия мач, но Юрген изключва подценяването на противника.

"Когато Sky  сформира съвместен отбор  от 11 играчи на Ливърпул, това бе шега и опит за подлагане на бананова кора.

В момента светът е цирк, а ние сме на неговата арена. Няколко души искат да спечелим, няколко души искат да загубим. Осъзнавам силата на Юнайтед", заяви Клоп.

В същото време Юрген не остави без отговор думите на колегата си от Юнайтед Оле Гунар Солскяер, който определи  мача срещу лидерите на Висшата лига като идеална възможност да бъде преобърнат неуспешния сезон.

"Те казаха, че ние сме идеалният съперник за тях - не мисля, че в момента има много отбори, които биха се радвали да играят срещу нас. Изглежда, че Юнайтед е такъв. Трябва да направим всичко възможно, за да направим тези думи недоразумение.

Те имат наистина добър футболен отбор и не им харесва ситуацията, в която се намират, затова искат да я променят. Трябва да направим така, че да не започнат да го правят тази седмица", каза още немецът. 

  Сподели
192