Оуен: Само трима-четирима от този състав заслужават да играят за Юнайтед


Н. Гавазов

Оуен: Само трима-четирима от този състав заслужават да играят за Юнайтед

Бившият нападател на Англия Майкъл Оуен смята, че само трима до четирима играчи от настоящия Манчестър Юнайтед са достатъчно добри за своя отбор.

Преди да се оттеглят  за международната пауза, "червените дяволи" претърпяха минимално поражение от Нюкасъл и се смъкнаха на 12-та позиция във Висшата лига.

Анализирайки този резултат на бившия си клуб, Оуен заключава, че Юнайтед има недостатъчно класни играчи, а Оле Гунар не работи добре с тези, които има.

"Те нямат играчи - наличните са просто недостатъчно добри. От този стартов състав само трима или четирима заслужават да бъдат футболисти на Манчестър Юнайтед в бъдеще.

Спомняйки си старите времена, разбираш, че само трима или четирима можеха да играят за Юнайтед тогава.

В интервю след мача Оле Гунар Солскяер каза, че не може да обясни какво се случва. Почти паднах от стола си.

За всички нас остава да спекулираме какво не е наред с тях. Искам да го хвана за рамото и да му покажа Юрген Клоп, да му покажа Гуардиола - тези мениджъри  наистина правят играчите си по-добри, като изтръгват максимално от селекцията си от играчи.

Гледате Юнайтед и виждате, че нещо и да се случва, то играчите им само се влошават. Губят стойността си, те се влошават като отбор. Как ще свърши всичко?", заяви Оуен.

  Сподели
454