Юнайтед вади 57 милиона за Швайнщайгер и Хъдълстоун


Н. Гавазов

Юнайтед вади 57 милиона за Швайнщайгер и Хъдълстоун

Отборът на Манчестър Юнайтед е готов да прояви по-голяма активност през зимния трансферен прозорец, съобщава новината Daily Star. Според изданието, "червените дяволи" са приготвили сумата от 57.5 милиона евро и са готови на всичко да подсилят състава си с Бастиан Швайнщайгер, който играе в Байерн Мюнхен и подвизаващият се в Тотнъм Том Хъдълстоун.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън не е доволен от изявите на Карик и Андерсон, Пол Скоулс е на възраст и не може да взима участие във всички срещи на тима, а Оуен Харгрийвс не се знае как ще се представи след тежката си контузия и всичко това прави проблемите на "червените дяволи" в средата на терена огромни.

По този начин, Сър Алекс Фъргюсън смята да разреши кризата с привличането на Бастиан Швайнщайгер. Договорът на немския национал с Байерн Мюнхен изтича през 2012 година, а футболистът все още не е започнал преговори за удължаване на контракта си с клуба. През седмицата TZ и други издания в Германия излязоха с информацията, че Швайни се готви да напусне Мюнхен. Юнайтед е готов да заплати 34.5 милиона евро за правата на Швайнщайгер и да го закупи през януарския трансферен прозорец.

Другата трансферна цел на Сър Алекс е Том Хъдълстоун от тима на Тотнъм. Според информацията, шотландския специалист харесва изключително много стила на игра на Хъдълстоун и "червените дяволи" са приготвили 23 милиона евро за привличането на халфа на "шпорите".

 

  Сподели
88