Алърдайс: Юнайтед може да изпадне от Висшата лига


Н. Гавазов

Алърдайс: Юнайтед може да изпадне от Висшата лига

Бившият старши-треньор на Англия Сам Алърдайс не изключва Манчестър Юнайтед да изпадне от  Висшата лига през този сезон.

"Червените дяволи" провеждат най-лошия си старт за сезона през последните 30 години и след осем кръга са само на две точки от зоната на изпадащите.

Ако мениджърът Оле Гунар Солскяер  не подобри ситуацията и не бъде уволнен, Алърдайс  признава, че Юнайтед ще води битка за оцеляване и евентуално ще загуби тази битка.

"Тяхното изпадане не е толкова нереалистично. Катастрофалното им положение може да се влоши само ако увереността отмине и ситуацията с травмата остава същата.

Вашите играчи не са в такава добра форма и не са толкова бързи, тогава няма как  нещата да ви вървят добре. Това е абсолютен факт. Желанието на Пол Погба да напусне е разсейване за тях и единственият въпрос е кой ще бъде следващият, който ще каже: "Виждам, че всичко се обърква, затова искам да си тръгна".

Манчестър Юнайтед отбелязва недостатъчно голове и можете да видите какви трудности имат в играта. Надявам се, че няма да се замесят в борбата за оцеляване, но определено се движат в тази посока", заяви Алърдайс. 

  Сподели
259