Тевес отлетя за Аржентина и е под въпрос за дербито с Юнайтед


Н. Гавазов

Тевес отлетя за Аржентина и е под въпрос за дербито с Юнайтед

Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес ще отлети за Аржентина в четвъртък, където ще започне отчаяна битка с времето, за да бъде готов за градското дерби с Юнайтед, съобщава Daily Mail. Звездата на Сити получи контузия в мача с Арсенал на Ийстландс в неделя и се очакваше да се възстанови навреме за срещата с Уулвърхемптън тази събота.

Вчерашните тестове обаче разкриха, че Тевес има подуване и вътрешно кървене около коляното и бедрото. Лекарите са съобщили, че няма да може да играе футбол в следващите две седмици. Тази неприятна прогноза означава, че аржентинецът до последно ще трепери дали ще може да играе в градското дерби с Манчестър Юнайтед, което е на 10 ноември.

Роберто Манчини пък изпрати своята звезда у дома, където да почива и да бъде със семейството си и останалите си роднини. Според информацията, Тевес, който вчера е бил на тренировъчното игрище, ще прекара три или четири дни в своята родина, преди да се завърне за интензивно лечение и италианския специалист се надява лекарския екип на Сити да успее да изправи на крака своя голмайстор.

 

  Сподели
81