Шиърър обясни лошата игра на Рашфорд


Н. Гавазов

Шиърър обясни лошата игра на Рашфорд

Бившият голмайстор на Англия Алън Шиърър смята, че неизразителната игра на нападателя на Манчестър Юнайтед  Маркус Рашфорд се дължи на лошата работа на треньорския щаб и липсата на подходяща подкрепа от съотборниците.

Поражението в неделя с 1: 0 от Нюкасъл стана  поредният мач, който вероятно Рашфорд би искал да забрави. Маркус все още не отговаря на очакванията, които възникнаха към него, когато Ромелу Лукаку и Алексис Санчес напуснаха Юнайтед, но Шиърър знае за какво става дума.

"Съчувствам му, защото Юнайтед сега има най-лошият отбор в паметта ми. Като нападател, вие сте много разочаровани от липсата на майсторство в партньорите и недостиг на топки, които да попадат  в наказателното поле.

Преди няколко седмици анализирах играта му срещу Уест Хем, а сега е същото - няма движение в играта му. Чудя се дали някой се е опитал да му даде някакъв съвет, защото нищо не се е променило оттогава.

Той не се движи в наказателното поле и това значително опростява живота на защитниците, но той е млад и все още се учи. Трябва да бъде много разочарован, защото в момента отборът  му е ужасен", заяви Шиърър.

  Сподели
102