Уулвс шокира Манчестър Сити на Етихад (видео)


И. Ангелов

Уулвс шокира Манчестър Сити на Етихад (видео)

Манчестър Сити посрещна Уулвърхемптън Уондърърс в срещата от осмия кръг на английската Висша лига. Днес обаче на стадион "Етихад" домакините изненадващо загубиха за втори път през сезона и ще останат на 8 точки зад лидера в класирането Ливърпул и само на точка пред Арсенал на трето място. За победата на Уулвс с 2:0 вкара Адама Траоре на два пъти в края на срещата.

До почивката на "Етихад" голове нямаше, а в атака Сити не предложи достатъчно креативност без контузения Де Брюйне. Кутроне пък пропусна положение сам срещу вратаря, и Хименес също се отчете с голям пропуск за гостите.

В 66-ата минута Давид Силва спечели нарушение на добра позиция и го изпълни, като стреля добре, но нацели горната греда на вратата на противника. Последва положение пред Стърлинг, а в 76-ата минута много близо бе Бернардо Силва, който бе блокиран от Бенет, хвърлил се в краката му.

Така в 80-ата минута при една контра, в центъра на която бе Хименес, той премина през Отаменди и намери Траоре за нисък удар през вратаря и 1:0. Това обаче не бе всичко и когато Сити се хвърли в атака, в 94-ата минута Траоре наказа отново "гражданите", отново когато Хименес изведе нападателя за удар в долния десен ъгъл.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
435