Челси с уверена победа в Саутхемптън (видео)


И. Ангелов

Челси с уверена победа в Саутхемптън (видео)

Саутхемптън прие Челси в срещата от осмия кръг на английската Висша лига, а днес на "Сейнт Мерис Стейдиъм" гостите спечелиха с 4:1 след голове на Тами Ейбрахам, Мейсън Маунт и Нголо Канте. Дани Ингс отговори за домакините в един гол, който може би ще остане записан като автогол на Зума.

В 17-ата минута Хъдсън-Одой пусна дълга топка пред Ейбрахам и защитата на домакините, която нападателят на Челси догони трудно и успя само да копне топката високо над вратаря в посока вратата. Йошида бягаше под топката и изби от гол-линията, но технологията сигнализира на съдията за гол и 1:0.

В 24-ата минута Вилиан изведе Маунт в наказателното поле и той стреля в ъгъла на вратаря за 2:0. 6 минути след това Валери пусна успоредна топка за Ингс, който в сблъсък със Зума успя да реализира през кепа за 2:1. Челси обаче реши срещата си още преди почивката и в 40-ата минута Канте стреля от далеч, топката се отклони в бранител и влетя далеч от заблудения вратар за 3:1.

Втората част бе по-спокойна за Челси, като в 89-ата минута Батшуай бе намерен в наказателното поле за удар през краката на вратаря и 4:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
181