Оле: Ще вкарам Юнайтед в пътя


И. Ангелов

Оле: Ще вкарам Юнайтед в пътя

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер помоли за търпение след лошия старт на сезона от неговия отбор. "Червените дяволи" в момента са на 11-та позиция в класирането след само 2 победи от 7 изиграни мача във Висшата лига - по статистика това е най-лошият старт за отбора в ерата на Висшата лига. В пресконференцията преди мача срещу 19-ят в таблицата Нюкасъл, Оле каза:

"Познавате ли кариерата ми? Имал съм големи възходи, но и някои падения, както като играч, така и като треньор. В Мьолде и Кардиф имах трудни периоди. Бил съм на дъното на таблицата. Това не е добро чувство. Ако получиш времето да направиш това, което си тръгнал, всичко ще е наред. В момента сме в период с няколко фини щрихи срещу нас, но ще стигнем до края.

"Понякога не получаваш това, което заслужаваш като резултати. Само веднъж този сезон изиграхме мач, в който не заслужавахме да вземем нищо. Аз зная, че не стартирам както бих искал. Но имаме повече точки този сезон, отколкото взехме от мачовете срещу същите отбори миналата година. Имаме 2 точки повече, отколкото взехме от тези отбори миналия сезон. Така че не всичко е лошо."

  Сподели
149