Линдельоф: Винаги има критици


И. Ангелов

Линдельоф: Винаги има критици

Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф обяви, че не се притеснява от критиките на бившия мениджър на клуба Жозе Моуриньо, които португалецът направи след загубата от Уест Хем с 2:0 миналата седмица. Жозе каза тогава, че Линдельоф е прегазван от нападателите и слаб във въздуха, като добави, че той трябва да разчита на други свои силни качества, а не физиката.

"За мен това никога няма да е проблем. Аз оставям такива неща да преминат. Винаги ще има някой, който говори за друг. Когато играеш за този клуб винаги ще има критици срещу твоята игра. За мен това никога не е било проблем. Дори когато играя добре се намират критици за нещо. Това е част от работата, всеки си има мнение.

"Аз просто опитвам да върша работата си и да не се концентрирам над тези неща. Аз дори не знаех за това, докато вие не ми казахте. Така живея живота си и се концентрирам над моята работа. Когато играеш за Манчестър Юнайтед има нападки. Ако не играеш добре, хората говорят. Това е нормално.

"Аз виждам бъдещето си тук, затова и подписах нов договор. Щастлив съм с това. Нещата вървят добре и все още искаме да печелим трофеи с този клуб. Това е целта ми откакто пристигнах."

  Сподели
108