Тотнъм определи цена на Кейн от 250 млн. паунда


Н. Гавазов

Тотнъм определи цена на Кейн от 250 млн. паунда

Президентът на Тотнъм Даниел Леви определи цената от  250 милиона паунда за нападателя Хари Кейн.

След първите шест кръга от новия сезон на Висшата лига  "шпорите" са на 10 точки от  върха на таблицата,  тази седмица по позорен начин отпаднаха  от Купата на лигата, като загубиха  Колчестър от четвърта дивизия.

Тази ситуация е намек, че Тотнъм го чака поредния сезон без трофеи. В момента само Купата на Англия е единствената реалистична възможност за "шпорите"  да спечелят поне нещо.

Липсата на трофеи може да подтикне 26-годишния капитан от националния отбора на Англия да помисли за напускане на клуба в края на сезона. През своята кариера Кейн все още не е спечелил нито един трофей и е принуден да се задоволява с индивидуални награди.

Въпреки това, The Telegraph твърди, че президентът на Тотнъм Даниел Леви е готов да се бори, за да задържи Хари в клуба, определяйки астрономическа цена за своя голмайстор.

Леви е сигурен, че необходимостта от раздялата с четвърт милиард лири ще изплаши Реал, Барселона  и Манчестър Сити. Шпорите се чувстват комфортно в тази ситуация, защото Кейн има договор до 2024 година.

  Сподели
246