Клоп: Пеп знае, че битката за титлата е до края


И. Ангелов

Клоп: Пеп знае, че битката за титлата е до края

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че не е обърнал особено внимание на изказването миналата седмица на Пеп Гуардиола, който след загубата на Манчестър Сити от Норич Сити с 3:2 се пошегува, че титлата вече е спечелена от мърсисайдци: "Поздравления Ливърпул, вие сте шампиони!", каза Пеп на пресконференцията си след мача, но тази седмица той отговори с 8:0 над Уотфорд и най-добрия резултат на "гражданите" в историята на първенството.

Юрген Клоп коментира: "Титлата не е спечелена. Пеп знае това. И затова аз разбирам, че 100%, това беше шега от негова страна. 

"Няма отбор в лигата, който ще изпадне без почти никакви точки. Ето Уотфорд, който беше последен с 2 точки, но ако гледаме представянията им, те можеха да имат 5, 6 или 7 точки до тук. Уулвс също се затрудняват, но в края ще се засилят. Вече виждаме колко различна е лигата този сезон.

"Аз мисля, че Пеп отговори с шега, но нищо не се е случило още. Изиграли сме само 5 мача и много неща могат да се случат. Не може да мислиш толкова много напред. Ние мислим само за следващия мач, след това следващия, и следващия.

"Ние знаем, че една победа повече щеше да ни стигне миналата година. Но и ние знаем, че понякога когато опитваш да спечелиш, ти губиш. Трябва да си в мача. Не винаги взимаш резултата, защото лигата е толкова силна, че ако се отвориш в последните 20 минути, ти даваш шанс на противника да спечели. Трябва да си солиден и да разбираш."

  Сподели
84