Клоп: Агентът ми се пошегува


Н. Гавазов

Клоп: Агентът ми се пошегува

Юрген Клоп призова да се приеме като шега изявлението на своя агент, че германският треньор може да напусне Ливърпул поради лошото време в Англия.

В понеделник пресата разпространи интервю с агента Марк Косицке, който постави под въпрос продължаването на договора на Клоп, изтичащ през 2022 година. Косицке каза, че Клопп и семейството му са недоволни от местното време, както и от липсата на пълна зимна ваканция на Острова.

Не закъсня и обяснението на Клоп

"В тази история няма нищо. Той искаше да се пошегува, така че сега трябва аз да съм сериозен.

Това е немски хумор, но явно никой не разбра това ... Напълно съм доволен от местното време. Уверявам ви, че времето никога не е било моята причина при избора на град, така че това не е причина за напускане на страната.

Може би в момента в Англия е най-здравословното време в света - доста често вали, свежо е. Точно обратното по отношение на това помещение (Б.ред. изказването е в Неапол).

Няма нищо в тази история. Той е моят агент и мой приятел. Когато веднъж говорих за времето, ставаше дума за вятъра, който може да повлияе на играта ни, но в Англия това не е допустимо. Това не е причина за напускане на страната. Чувствам се добре", заяви Клоп.

  Сподели
101