Хави Грасия е изненадан от своето уволнение от Уотфорд


Н. Гавазов

Хави Грасия е изненадан от своето уволнение от Уотфорд

Хави Грасия призна, че уволнението от поста мениджър  на Уотфорд го е изненадало.

Напомняме, че през уикенда "стършелите“ обявиха за раздялата си с Грасия и след половин час назначиха Кике Санчес Флорес на негово място.

Хави оставя Уотфорд  на последно място във Висшата лига и само с една победа в последните 10 мача. Испанският специалист обаче все още не е очаквал да му бъде посочена  вратата.

"След неочакваното обявяване за  прекратяването на договора ми след само четири мача, искам да изразя изненадата си, защото миналият сезон бе  най-добрият в историята на  Уотфорд.

Уважавам това решение и искам да уверя, че имах отлични отношения с Джино Поци и Филипо Жиралди. Това няма да се промени, въпреки внезапното ми напускане от клуба.

Благодарен съм на този клуб за възможността да тренирам този прекрасен отбор  във Висшата лига. Това бе невероятно изживяване с много специални моменти, като финала за Купата на Англия, за мен бе чест да му се наслаждавам.

Искам да благодаря на всички, които работят за този клуб и които направиха ежедневието ми много просто. Моята благодарност и любов към този клуб ще бъдат вечни.

И накрая, искам да благодаря на феновете за начина, по който ме подкрепиха от първия ми ден до последния. Винаги ще желая на феновете и футболистите всичко най-добро", заяви Грасия.

  Сподели
146