Кейн се опасява, че Сити и Ливърпул отново ще се откъснат


Н. Гавазов

Кейн се опасява, че Сити и Ливърпул отново ще се откъснат

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн заяви, че неговият отбор трябва бързо да се подобри, за да не изпадне рано от надпреварата за титлата във Висшата лига на Англия.

През миналия сезон Манчестър Сити и Ливърпул доминираха над останалите отбори в Лигата, като шампионът и вицешампионът стартираха новата кампания, демонстрирайки страхотна форма и мощ.

В същото време "шпорите" претърпяха неочаквана домакинска загуба от Нюкасъл с 1:0 и Кейн се надява, че той и съотборниците му бързо ще се вземат в ръце, докато не всичко е загубено.

"Да, надявам се, че ще участваме в шампионската надпревара, но все още имаме много усилена работа за вършене.

Както видяхте, Манчестър Сити и Ливърпул не мислят да намаляват оборотите. Преди началото на сезона казах, че трябва да започнем с бързи темпове, да постигнем  серия от два до три месеца без загубени точки и тогава това може да е достатъчно да участваме в надпреварата. Разочаровани сме от старта си, но пред нас все още има голяма дистанция.

Вече казах, че не можем да си позволим да изпуснем конкурентите си напред на старта. Ливърпул спечели в петък вечер, а след това Сити спечели рано в събота. Те задават стандартите със своите резултати и аз знаех, че ние също трябва да победим, особено играейки у дома.

Разстроен съм, че не победихме, но нищо не е загубено. Предстоят ни много големи мачове. Ще трябва да спечелим точки в тези големи мачове, твърди мачове и да се опитаме да се подобрим спрямо играта ни срещу Нюкасъл", заяви Кейн.

  Сподели
451