Челси победи на гости на Норич


И. Ангелов

Челси победи на гости на Норич

Челси гостуваше на Норич Сити в срещата от третия кръг на английската Висша лига. Днес на "Кероу Роуд" гостите стигнаха до първата си победа в сезона след успех с 3:2 при два гола от Тами Ейбрахам и един от Мейсън Маунт. Талисманът на домакините Тиму Пуки вкара и асистира в този двубой.

В 3-ата минута днес Ейбрахам вкара първия си гол за сезона след подаване от дясно на Азпиликуета за 1:0. Последва отговор от Норич 3 минути след това когато Пуки намери Кантуел на перфектна позиция за 1:1 през краката на Кепа.

В 17-ата минута домакините изостанаха отново когато Пулисич намери Маунт на позиция да матира Тим Крул за 2:1. Отново Норич отговори бързо и в 30-ата минута Пуки вкара от труден ъгъл за 2:2.

След почивката Ейбрахам отново се разписа в 68-ата минута, когато бе намерен извън наказателното поле от Ковачич, справи се срещу двама бранителя и стреля в обратния ъгъл за 3:2. 

Норич отново тръгна агресивно в атака след попадението и този път при корнера си в 72-ата минута Годфри с глава нацели гредата на Кепа. В 77-ата минута Жиру се появи за Челси на мястото на Ейбрахам, като почти веднага той изработи гол, който бе отменен поради нарушение срещу вратаря.

  Сподели
493