Клоп: Обамеянг няма слабо място


И. Ангелов

Клоп: Обамеянг няма слабо място

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще се надява бившият нападател на Борусия Дортмунд Пиер Емерик Обамеянг да не го накаже когато днес той се изправя срещу него като част от Арсенал, който ще гостува на "Анфийлд" в третия кръг от Висшата лига. Клоп бе част от развитието на габонеца, след като именно той го привлече през 2013-та от Сен Етиен и му даде шанс да дебютира с хетрик за Борусия.

"Минаха четири години откакто работехме заедно. Всеки знае всичко за всеки, и няма да има изненади. Оба наистина няма слаби места, освен чувството за стил на обличане. 

"Когато сме играли срещу тях до момента, ние го удържаме, но никога не можеш да го направиш на 100% заради скоростта му. Много е трудно. Ние знаем, че трябва да работим за това и да се справим. Правили сме го преди, трябва да го направим отново. Трябва да създадем нашите моменти.

"Той игра като крило в Сен Етиен, а тогава ни трябваше номер 9 защото Роберт Левандовски напускаше. Помислихме за това, след това той дойде на крилото. Скоро разбрахме, че той е много добър централен нападател, както и номер 9."

  Сподели
457