Оле: Погба не може да е Скоулс, Кийн, Гигс и Кантона в едно


И. Ангелов

Оле: Погба не може да е Скоулс, Кийн, Гигс и Кантона в едно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер опита да понижи очакванията към полузащитника Пол Погба, като обяви, че той не може да върши едновременно това, което вършеха легендите на отбора Райън Гигс, Хуан Себастиан Верон, Пол Скоулс, Рой Кийн и Ерик Кантона.

"Всички виждаме, че Пол беше разочарован след пропуснатата дузпа. Той не заслужава това. Както съм казвал много пъти, и както той казва, когато подпишеш с Ман Юнайтед ти ставаш фен, и оставаш такъв, искаш да дадеш всичко на отбора всяка седмица.

"Той очаква много от себе си, така че аз не съм разочарован. Ние очакваме много от него, но ние знаем, че не можем да получим Рой Кийн, Верон, Скоулс, Гигс и Кантона в един играч. Трудно е, но той е топ, топ играч. 

"Аз зная, че хората очакват от него да прави абсолютно всичко на терена, и той има толкова много качества, че виждаме нещо различно от него тази година, в сравнение с миналата. Той е лидер в тази група. Аз очаквам феновете да са зад него. 

"Сигурен съм, че в бъдеще ще видим как вкарва дузпа за Юнайтед отново. Ние се упражняваме в това и все още Маркъс и Пол са хората, които ще изпълняват."

  Сподели
413