Рууни: Напускам!


Н. Гавазов

Рууни: Напускам!

Уейн Рууни е заявил на ръководството на Манчестър Юнайтед, че иска да напусне „Олд Трафорд", съобщава новината Daily Mail. Нападателят на Англия е заявил на работодателите си, че няма да подпише нов договор и би предпочел да си тръгне още при отварянето на трансферния прозорец през януари.

Рууни се оплака, че отношенията му със Сър Алекс Фъргюсън са се разпаднали, а вчера Юнайтед изненадващо бързо отрече информацията, че възнамерява да продаде звездата.

Рууни е огорчен от мениджъра си, който вместо да му окаже подкрепа в трудния момент, в който на яве излязоха изневерите на английския национал с две проститутки, го закова на пейката, позовавайки се на контузия получена в Мюнхен през миналия сезон. Футболистът не игра срещу Евертън, Съндърланд, Фулъм и Валенсия. На всичкото отгоре нападателя си е навлякъл гнева на Сър Алекс, след като игра срещу Черна гора и коментира пред репортери, че никога не е бил контузен.

Рууни има договор с Юнайтед за още 18 месеца и „червените дяволи" ще трябва да го продадат скоро, ако не искат да поемат риска да го изтърват без пари, след като преди няколко година платиха на Евертън почти 30 милиона паунда за него.

 

  Сподели
130