Уулвс се върна срещу Юнайтед, Погба пропусна дузпа


И. Ангелов

Уулвс се върна срещу Юнайтед, Погба пропусна дузпа

Манчестър Юнайтед гостуваше на Уулвърхемптън Уондърърс в последната среща от втория кръг на английската Висша лига. Днес на "Молиню" гостите поведоха в резултата, допуснаха изравняване, а Пол Погба пропусна впоследствие спечелена от него дузпа за крайното 1:1.

Юнайтед бе по-силен на старта и достигна до гол в 27-ата минута когато Рашфорд намери Марсиал в полето, а с мощен удар с левия крак той матира Патрисио за 1:0. До почивката почти не видяхме други опасности пред двете врати. 

На полувремето Нуно Гомеш представи Адама Траоре на мястото на Мат Дохърти и крилото промени играта на домакините. В 55-ата минута Мутиньо от корнер намери на дъгата Рубен Невес, който имаше време да нагласи топката и да я изпрати неспасяемо в горната греда и гола зад Де Хеа - 1:1. Само минута преди това гредата спаси Юнайтед при удар на Хименес.

В 68-ата минута Пол Погба навлезе в наказателното поле и финтира Коади, който го повали и това бе дузпа. Французинът застана зад бялата точка и не стреля добре, като Патрисио хвана ъгъла и изби. До края Солскяер представи Перейра и Гринууд в игра, но не достигна до промяна в резултата.

  Сподели
416