Лампард е недоволен от играта на Челси след почивката


Н. Гавазов

Лампард е недоволен от играта на Челси след почивката

Мениджърът  на Челси Франк Лампард е недоволен от това как отборът му намали оборотите  по време на мача с Лестър от Висшата лига на Англия.

Челси започна срещата с  "лисиците" с широкомащабен натиск и закономерно откри резултата. По всичко изглеждаше, че това ще е лесен мач за лондончани, но гостите изравниха играта в последната третина на първата част, а след почивката доминираха и закономерно възстановиха равенството. Нещо повече, Лестър имаше по-чисти положения за гол и бе близо до пълен обрат срещу Челси.

"Наистина започнахме добре мача, играхме страхотно и можехме да поведем с разлика от два или три гола. Бяхме бързи, остри, енергични, но след това пуснахме Лестър отново в играта. Не съм много доволен от второто полувреме, позволихме им прекалено често да ни контраатакуват.

Можем да обвиняваме само себе си. Във всичките ни мачове показвахме добър контрол на топката за дълги периоди, но нямахме достатъчно възможности за развитие на атаките. По-често трябва да демонстрираме характера си - това бе в средата на седмицата, но не и днес.

Можете да атакувате, но не позволявайте на противника да контраатакува. Не съм тук, за да играя прекрасен атакуващ футбол и след това да пропусна гол след контраатака. Трябва да добавим в това отношение.

Не съм имал никакви илюзии и знаех предварително, че такива моменти със сигурност ще се случат. Трябва да работим върху нашата игра", заяви Лампард.

  Сподели
468