Пеп: Почетино не вярва в добрите ми думи


И. Ангелов

Пеп: Почетино не вярва в добрите ми думи

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята, че наставникът на Тотнъм Маурисио Почетино не е разбрал правилно неговите похвали по адрес на аржентинеца. Това сподели Гуардиола преди срещата от втория кръг на английската Висша лига между двата тима.

"Аз не зная дали Почетино получава толкова комплименти от другите мениджъри, както от мен. Не мисля така. Моето мнение за него е високия стандарт. Дори когато той не ми вярва, той е топ, топ, топ, топ мениджър."

В своята пресконференция преди мача Почетино се пошегува, че би искал да срещне Пеп в боксов мач: "За мен най-добрият начин да видим кой е най-добър, е да излезем, смелите мениджъри, като Антъни Джошуа и да направим ринг и да се бием. Не зная кой би победил. Той е силен. Не се знае. Това е шега, не всичко е до мен и Пеп. Аз съм толкова смел на тъча защото зная, че никога няма да се стигне до нещо, затова крещя и всичко. Това е смисълът. Аз обичам да сравнявам отборите си с другите. Футболът е колективен спорт, не лично състезание."

  Сподели
400