Солскяер лично уговарял Ериксен за Юнайтед


Н. Гавазов

Солскяер лично уговарял  Ериксен за Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер лично е разговарял с Кристиан Ериксен за прехода на халфа в  "червените дяволи".

След като не успя  да намери щедър купувач за Ериксен по-рано през това лято, през август президентът на "шпорите"  Даниел Леви намали цената на Кристиан до 50 милиона паунда. Това стана необходима мярка, тъй като играчът вече навлезе в последната година на  своя договор.

Юнайтед не само наблюдаваше тази ситуация, но и започна преговори с Кристиан. Според Manchester Evening News, през  миналата седмица Солскяер лично се е опитал да примами 27-годишния датчанин на "Олд Трафорд".

"Червените дяволи" обаче не успяха да осигурят съгласието на Ериксен. Солскяер само се увери, че Кристиан предпочита да замине за Испания, където Реал се интересува от неговите услуги.

Реал Мадрид все още може да се опита да купи Ериксен през това лято, но вероятно ще изчака, докато той стане свободен агент след година. Мадридчани виждат в Кристиан много по-достъпна алтернатива на Пол Погба от Юнайтед.

  Сподели
125