Юнайтед унижи Челси в Манчестър


И. Ангелов

Юнайтед унижи Челси в Манчестър

Манчестър Юнайтед посрещна Челси в срещата от първия кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" домакините отстъпваха в играта в началния период, но в края на срещата достигнаха до изключителна победа с 4:0 при два гола от Маркъс Рашфорд и по един от Марсиал и дебютанта Даниел Джеймс.

Челси започна много силно срещата, като с агресивна преса принуждаваше съперника да губи топката. Така в 4-ата минута Ейбрахам стреля опасно и нацели гредата на Де Хеа. В 17-ата минута Рашфорд спечели дузпа срещу Зума и сам я реализира за 1:0.

Последва нов гол на Рашфорд в 34-ата минута, който бе отменен поради засада. В 40-ата минута отново гредата спаси Де Хеа, този път срещу Емерсон.

След почивката в 65-ата минута Марсиал се разписа след подаване на Перейра за 2:0. Само след 2 минути Погба изведе перфектно Рашфорд сам срещу вратаря за 3:0. 

В 76-ата минута Перейра бе заменен от Джеймс, който след 5 минути игра също бе изведен от Погба в наказателното поле и с малко късмет успя да реализира за 4:0.

  Сподели
689