Дайк: Гласуващите ще определят Златната топка


И. Ангелов

Дайк: Гласуващите ще определят Златната топка

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк обяви, че за него е чест да попадне сред кандидатите за Златна топка за изминалата година, като той вярва, че хората, които гласуват за наградата ще направят правилния избор. Ван Дайк успя да помогне на тима да спечели Шампионска лига миналия сезон, като никой противник не дриблира през него за годината.

"Очевидно за мен е чест да съм споменаван сред кандидатите за спечелване на Златна топка. Но единственият начин, по който мога да повлияя на гласуването, е да продължа да играя добре. Аз не гласувам, но съм сигурен, че хората ще направят правилно решение когато дойде времето. Ако ме изберат, аз ще съм горд. Ако не, това няма да е края на света.

"Всеки има мнение, но аз се чувствам добре, във форма и мога да се подобря. Има над какво да се работи. Единственото, което искам, е да продължа да работя и да давам всичко в мачовете. В тренировките също. Искам да съм пример за играчите, които минават през академията на Мелууд. Трябва да се подобрявам, всеки трябва. Това чувствам и това искам."

  Сподели
521