Почетино коментира Дибала и Ериксен


И. Ангелов

Почетино коментира Дибала и Ериксен

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира ситуациите в трансферния прозорец с Пауло Дибала от Ювентус, и потенциалният напускащ Кристиан Ериксен. Оказва се, че треньорът не е бил осведомен за процеса по привличане на Дибала, който пропадна в последния ден на пазара:

"Вярно е, че бяхме свързвани с много играчи. Както с това име, за което ме питате в момента. Тези слухове са много и никога не знаеш дали са верни. 

"Аз навлизам в шестия си сезон в Тотнъм и много играчи се свързват с идване и напускане. Разбира се, трудно е за феновете да знаят, но аз не мога да говоря за слухове и играчи на други отбори. Не мога да обсъждам слухове. Може би да, може би не. 

"Ние подписахме с талантливи млади играчи като Райън Сесеньон, Джовани Ло Селсо и Тангуй Ндомбеле. Те са още млади и ще се развиват. Те не са финален продукт и трябва да докажат, че могат да са топ играчи в отбор като Тотнъм. Имат таланта за развитие. Ще им предоставим платформа, която може да им помогне да станат играчите, които искат да са."

За Ериксен:

"Не е правилно да говорим за лични ситуации. Всичко са слухове. Не можем да хабим време за всеки отделен слух. Играчите, които са тук, съм повече от доволен, че ги имам. Разбира се, сега сме в този период, в който останалите европейски отбори имат още 20 дни да купуват. Това е голяма грешка в графика.

"Така отваряме врати другите отбори да създадат объркване в състава ни. Аз мисля, че трябва да се направи така, че да оперираме по един начин. Висшата лига не може да дава такова предимство на европейските отбори. Това може да доведе до бъркотии в английските отбори."

  Сподели
583