Солскяер: Магуайър и Погба ще играят срещу Челси


И. Ангелов

Солскяер: Магуайър и Погба ще играят срещу Челси

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви на днешната си пресконференция, че доскоро контузеният Пол Погба и новото попълнение в защитата Хари Магуайър, ще започнат като титуляри срещата с Челси в неделя от първия кръг на английската Висша лига:

"Хари ме впечатли, и то много. Той дойде и има голямо присъствие. Той е по-висок и по-голям, отколкото мислех. Дойде като истински бонус. Ще има влияние и над останалите момчета. Хари е готов да играе. Аз съм сигурен, че ще е на ниво, когато го повикам в неделя, ако може да играе обаче, защото Лестър проведе доста срещи в подготовката за сезона. Той тренира и изглежда във форма откакто е с нас.

"Пол се включи, още деня след мача с Милан. Аз не исках да рискувам с него тогава, но той се появи в мача с Блекбърн, който беше тук на закрити врата. На линия е. Всички момчета са здрави. Целта ни когато избираме титулярите е да имаме колкото се може повече хора в добро състояние. Разбира се, контузията на Ерик Баили е лоша новина, но останалите са налице."

  Сподели
398