Крауч: Ливърпул не похарчи излишно и показа арогантност


И. Ангелов

Крауч: Ливърпул не похарчи излишно и показа арогантност

Бившият нападател на Ливърпул Питър Крауч даде мнението си за трансферния прозорец на клуба, който проведе тиха кампания и трябваше да бъде защитен от мениджъра си Юрген Клоп. Крауч не подкрепи критиките и каза пред Daily Mail:

"Много се говори в града за факта, че Юрген Клоп не направи големи покупки, но аз нямам нищо против това. Той не трябва да харчи 30 милиона лири за някого ако човекът не е правилен. Защо да се харчат пари просто така?

"Има една добра арогантност при европейските шампиони. Клоп знае, че има качествен отбор и неговите играчи отново ще прогресират. Гарантирано му е подобрение. Това е перфектна атмосфера. Как се бореха с Манчестър Сити до края миналия сезон беше изумително. Надявам се битката за титлата този път отново да е фантастична защото това са два отбора, които обичам да гледам.

"Ако Сити сбърка, Клоп ще е там да се възползва. Тези отбори са много по-добри от останалите. Ван Дайк е император. Той е най-добрият защитник в света и той направи цената си от 75 милиона лири да изглежда като ниска за качеството, което предостави. Той е лидер и командир, и вероятно е най-важната покупка на Клоп."

  Сподели
616