Коул: Наказанието е добро за Челси


И. Ангелов

Коул: Наказанието е добро за Челси

Бившият защитник на Челси, Джо Коул, смята, че в крайна сметка забраната за клуба да прави трансфери в 2 трансферни прозореца, може и да се окаже нещо добро с оглед развитието на младите таланти на мениджъра Франк Лампард. 

"Това е възможност. Никой не би избрал да му наложат трансферна забрана, но това имаме и сега е възможността да се покаже енергията и културата на клуба. Младите са вдъхновени, а това не се чувстваше преди. Клубът е отличен в последните 20 години, особено след като Роман Абрамович пое нещата през 2003-та. Това е най-успешният отбор в страната по отношение печеленето на трофеи.

"Аз мисля, че трябва да признаем това, но и ако ще се догонва Манчестър Сити, ще трябва повече. Повече обиграване, повече от всичко около клуба. Мисля, че Франк е правилният човек да постигне това. 

"Той знае, че това е правилното време. Хората казват, че не е могъл да откаже. Това беше опция за него, можеше да откаже. Той се чувства готов и доколкото го познавам през тези години, ако той казва това, значи е готов. Ще е успешен. Във всичко, което прави, той е успешен. Не виждам кой би бил по-квалифициран за тази работа в Челси."

  Сподели
470