Стив Никол прогнозира уволнение на Солскяер по Коледа


Н. Гавазов

Стив Никол прогнозира уволнение на Солскяер по Коледа

Експертът от  ESPN Стив Никол смята, че една неуспешна трансферна кампания може да бъде причина Манчестър Юнайтед да уволни Оле Гунар Солскяер от поста мениджър на отбора

През това лято "червените дяволи" направиха само две покупки, подписвайки с Аарън Уан-Бисака и Даниел Джеймс.  

Според Никола, Юнайтед не е получил достатъчно укрепване на състава и по този начин Оле рискува да не успее да отговори на очакванията на феновете на своя клуб и да загуби работата си по  средата на сезона.

"Бих казал, че има трима мениджъра, които са изложени на риск да загубят първи  работните си  места през новия сезон.

Очевидният кандидат е Крис Уайлдър от Шефилд Юнайтед. Когато новодошлите във Висшата лига осъзнаят, че са в големи неприятности, първото нещо, което правят, е да сменят мениджъра.

Също така е голям рискът за  Марко  Силва от Евертън. Ако той започне новия сезон  като последен в класирането, както се сучи през миналата година, той може да не продължи дълго.

Но аз бих нарекъл Оле Гунар Солскяер за фаворит, защото неговият клуб не постигна  нищо на трансферния пазар. В момента няма материал, с който да работи, но очакванията към него са все още много високи.

Ако към Коледа Манчестър Юнайтед се доближи до топ 4 - а аз не очаквам те да бъдат в четворката - тогава Оле Гунар Солскяер  може да се окаже в беда", заяви Никол.

  Сподели
492