Джеймс: Острите влизания не ме плашат


И. Ангелов

Джеймс: Острите влизания не ме плашат

Крилото на Манчестър Юнайтед Даниел Джеймс сподели, че не се страхува да получава остри влизания по време на срещите си в първия му сезон във Висшата лига, който предстои. 21-годишният бе подложен на тежки удари по време на срещата с Тотнъм от International Champions Cup, след която Маурисио Почетино публично се извини за играта. Запитан за това обаче бившият играч на Суонзи Сити каза:

"Ако гледате някоя от срещите ми миналата година, аз мисля, че това ми се случва всеки мач. Срещу Шпорите получих тежко отношение, но това за мен е всеки път. Аз съм свикнал. Всичко е до това отново да станеш на крака и да продължиш. 

"Като крило винаги ще ме фаулират. Важно е как продължаваш. Аз не позволявам това да достигне до главата ми. Просто продължавам. Влизането на Сисоко, това бе нарушение на много добра позиция защото точно влизах в полето. Част от играта ми е да печеля тези нарушения и да се намирам на добри позиции."

Джеймс е важна част от предсезонните срещи на Юнайтед, но не очаква да е титуляр в клуба:

"Мениджърът ме закупи поради определена причина. Очевидно моята цел е да играя, но аз не очаквам това. Имаме изумителни нападатели и дори младежи, които идват от академията. Мейсън Гринууд вкара два гола, Чонги се справя добре и Анхел Гомес вкара. Винаги ще е тежко, но сезонът е дълъг. Ако не съм титуляр в началото трябва да изчакам момента да пробия."

  Сподели
392